CuteDevil 2012.05.24. 16:36

First shot

Nem tagadhatom, a mai első bejegyzésem, és ennek a blognak a létrejöttének az indikátora egy csúf szociális csonkítás, miszerint felsőbb utasításra nekünk, gyepseggű beosztottaknak nem jár a közösségi élet - ha már másnak sem jut az államilag elismert "baszódjon meg a szomszéd tehene is" egyezmény alapján. Szóval Facebook pajtás rendszerügyileg letiltva :( Ugyanakkor akár tetszik, akár nem, a munkánk során akadnak olyan üresjáratok, ami alatt nem vetjük meg a külső ingereket és azoknak terjesztését (hülyéknek és irodalmilag retardáltaknak: lájkolás és megosztás ezerrel). És persze akadnak olyan kollegális fordulatok, melyeket nem tanácsos az egyik sarkon egy hozzánk hasonló bokorugró frontOffic-os fülébe súgni, hogy 10 mp múlva a másik sarok mögül találjon minket 160 km/órával tarkón egy vezető felől, miután azt iroda körüli pályára állította valamelyik büfés pletykaszatyor.
Szóval olvashattok itt majd 18as ikreket szülő bengáli zsiráfról, Kőbányába csapódó ufókról, Napi Olcsó Viccet, és az engem munkában körülvevő létformákról. Lécci ti is panaszkodjatok majd ide a munkatársakról, legyen az tróger, zseni, zsírkirály, vagy csak ütni való! Néha jól esik az a tudat, hogy más is találkozik napi szinten űrlényekkel ^_^

A bejegyzés trackback címe:

https://crazyrider.blog.hu/api/trackback/id/tr194544039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tünde67 2012.05.24. 18:16:35

Helló az újrablogolók közt :)
mindenkinek vannak UFÓ kollégái :) nekem benn netem sincs :(

CuteDevil 2012.05.25. 09:05:21

nálunk sincs mindig >_< öröm, amikor az ügyfél toporog, én meg mint egy nyomorék porondmeseter, tárogatom a karjaimat, h "bocsi, de nem tudom megnézni a netes katalógust, gyere vissza telefonon"
...de a melóra télleg nincs panaszom, csak egy-két létforma... hmmm... ééérdekes ^_^
süti beállítások módosítása